Newsfeed

R.I.P. Randy Rampage

For to dager siden døde Randy Rampage i en alder av 58 år. Han var vokalist på debutalbumet til Annihilator, Alice in Hell. Alice in Hell er i mine ører en av de store amerikanske thrashklassikerne fra 1989 og et viktig album fra den tiden jeg oppdaget metal. Jeg er en stor fan av hans stemme og det er synd at han ikke var vokalisten på resten av bandets diskografi. Han gjenforente med Annihilator i 1999 på albumet Criteria for a Black Widow, for å så slutte i Annihilator slik at han kunne forsette å synge for punkbandet D.O.A.,et band han hadde vært medlem av siden 1978. Han var ikke det største navnet i metal utover at han var på et klassisk album, men det er uansett et stort tap.

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*