Newsfeed

Nemo: Celebrate the 15th anniversary

Nemo - Présages

I must admit that the French band Nemo is one of my favourite band. I`m Thrilled with the breaking news from Jean Pierre Louveton and the other musicians to celebrate the 15th anniversary.  The bands first release Présages album will be release in a new totally re-recorded version!

Here are some details, the digipak CD version with a 16 pages booklet will be available on November 12nd, as well as the digital version. The album will also be available on vinyl, obviously double, which will be out in December if all goes well. Both CD and digital version will be augmented with a brand new 14 mn epic track especially written for this release! Unfortunately vinyl limitations make that it won’t appear on the 2LP version.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*