Newsfeed

Lou Quinse: Alpine Extreme Metal Folk!

Lou Quinse – Lo Sabbat

The mysteriously names members of Italian folkcore/metal folk group Lou Quinse are back with their new album Lo Sabbat which features tracks imbued with heady mix of traditional and modern instruments infused with the mystic element of a cult that knows a hidden secret …and Lou Quinse are ready to share on their new record Lo Sabbat.

The Torino band plays what the self-define as Alpine Extreme Metal Folk! Lo Sabbat is a three acts record, twelve tales of poverty and abuse, a playlist for Hell’s fest, celebrating the Devil and invoking his help against everyday misery, churches and their masters. A concert for a damned night, a fast set list that grows darker and bleaker in a crescendo of drama and graveness, until dawn breaks and the ultimate hangover supervenes.

The Italian band has ensured a production of Lo Sabbat with accurate the right people. Lou Quinse recorded and mixed in an historic hardcore-house, the Cerchio Perfetto Studio, in Torino by Tino Paratore, punk/hardcore sound engineer legend, drummer of C.O.V. and engineer for Arturo, Nerorgasmo, Gigi D’Agostino and others. Mastered at Kvalsonic Lab, in Oslo, by Tom Kvålsvoll, metal extreme mastering guru, bass player with Sarkom, and sound engineer for 1349, Trollfest, Kampfar and many more.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*