Newsfeed

So Far As I Know: Trans-Siberian railway

So Far As I Know - Fragments: Disclosure

Over 100 years ago, Alexander III considered that it was necessary to build a railroad to the area in Russia which had the largest natural resources. Thus, the construction of the trans-Siberian railway began, and after some time the town of Novosibirsk appeared in that area. From that town now the band So Far As I Know emerge.

So Far As I Know has recentlly released Fragments: Disclosure. The record is the first part of an epic narrative that reveals the unity and all the diversity of the world’s musical cultures through the prism of the vision of So Far As I Know. An idea is to show that all of the mankind – is a unified whole from the ancient times to the present days and it’s beautiful with all its variety. This is a music with elements from instrumental rock, progrssive rock, art-rock, post-rock and post-metal. Well worth lending your ears to!

So Far As I Know are, Sergei Guselnikov – guitars, programming, Dmitry Ilyasov – guitars, Dmitry Shelomentsev – drums, Victor Korkin – bass, Daria Shakhova – violin

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*