Newsfeed

The End Of Melancholy: Accept yourself!

The End Of Melancholy - Playing With Shadow/Demon

The End of Melancholy is an alternative- gothic metal band, founded in 2014 by Olly Lex and Peter Roff in Saint-Petersburg. They have a new point of view on a modern gothic scene combine in music powerful metal riffs with lyrical ballads. The band recently released the EP, Playing With Shadows and later the single Demon.

Olly Lex talk about Demon, «The thing is that you shouldn’t run away from your Demons – you need to accept them. Finally accept yourself. I showed you mine in this video. You need to understand that it’s not an evil, he is just different. Thanks to his strong qualities, I can get what I want. Everybody has the same and it’s ok».

The End Of Melancholy had performed with such bands as Theatres Des Vampires, Hanzel Und Gretyl, Centhron and etc., and now the band preparing a new album, which will be released in autumn. Active musicians thus!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6718 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*