Newsfeed

Zwoyld: In a cave under volcanoes

Zwoyld – Zgond

From Clermont Ferrand, France comes the band Zwoyld. The band is a multi-dimensional musical monster – born in France in 2012 in a cave under volcanoes – who likes to make esoteric notes on numeric rhythms. Recently they released their new album Zgond.

3 comments about the band’s music.

Their progressive rock sounds closer to early seventies’ more experimental units than today’s overproduced ones. It’s a fun album full of drive and with scarce use of vocals, relegating them to only a single track.

I know if I’m going to love an album if the first and last tracks grab my attention immediately. This entire album had me hooked on a single listen. talent…so much musical talent! Favorite track: StarShoo.

Fantastic retro-style prog rock here, this is a great name-your-price. Favorite track: Riravaler.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5759 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*