Newsfeed

Wrathrone: For cold hard death metal maniac

Wrathrone - Reflections Of Torment

Wrathrone delivers a heavy dose of old school death metal with their own spices on their new album Reflections Of Torment. Once again we get assaulted by Finnish brutality. Reflections of Torment will make you realize that the Finnish Death Metal scene is all but dead. The song Dead Inside Me, was definitely an experience worth writing over. The level of guitar skill and ingenuity with the riff is very nice. This song is raw and heavy.

Reflections Of Torment contains plenty of darkness and intense drumming and jagged vocals feels. End Of Your Sanity contains catchy melody and amazing riffs and immense musical skill that all the instruments together clearly show. Wrathrone proves that death metal is alive and well in the cold and beautiful northern lands. Reflections Of Torment is definitely worth adding to your playlist if you are a cold hard Death Metal maniac.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7079 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*