Newsfeed

Eteritus: Music Knights

Eteritus – Order Of Death

Toruń is one of the oldest cities in Poland, with the first settlement dated back to the 8th century and later having been expanded in 1233 by the Teutonic Knights. Now the knights have gone away for the longest. But they have been replaced by Music Knights in the band Eteritus. A band that deliver an old school monster death metal and now they are back with their second full-length album!

The CD will be released in November 2018 under Deformeathing Production flag. The CD, called Order Of Death, will contain 8 brand new tracks and is being nowadays promoted by the song Phlogiston.Eteritus was founded in 2013 in Toruń in Poland. If you’re an old school death metal die-hard and you’d kill for Grave, Entombed, Gorefest, Autopsy, Morgoth or Dismember, Eteritus is probably something you need to check!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*