Newsfeed

Stonedirt: Headbanging, showing devil horn etc

Stonedirt -  Backlash-Zone

Hungarian southern groove-thrash metal band Stonedirt’s new album Backlash-Zone is out now. The band comment about Backlash-Zone, «Waiting for this record took a bit longer this time, but at least we provided the maximum, as always. We believe the album turned out to be an exciting and versatile one, a mixture of old school and modern element».

Two videoclips have been released so far off the album, for the songs Steadfast and Desolation Hammer, and the band issued the following call to their fans to help them make their third one, and also appear in it!

The Budapest band added, «Attention! Take part in the music video of In Metal We Trust song from our upcoming album! All you have to do is send us a 2-5 second video of you either partying with your friends, or headbanging, showing devil horn, pointing at your favorite metal band t-shirt, or holding up any kind of metal relics you own, or breaking a guitar, etc., so please send a very short video of you doing anything that is metal!».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*