Newsfeed

Daal: Two new releases

Daal - Decalogue Of Darkness/ Navels Falling Into A Living origami

Two news from Daal. The first CD is called Decalogue of Darkness, is composed of 10 chapters and sees the participation of Ettore Salati on guitars, and Bobo Aiolfi on bass. The second CD is titled Navels Falling Into A Living Origami with guest Guglielmo Mariotti (voice), Simone Montrucchio (bass), Lorenzo Fasanelli (Guitars), Marcella Arganese (guitars), Salvatore Lazzara (guitars and ehru).

Navels Falling Into A Living Origami  is A 50-minute experiment, a hybrid project, which sees a part of completely rearranged published material, and a part of material completely unpublished, merged into a sound Maelmstrom.

Daal is the side project by drummer Davide Guidoni (Taproban, The Far Side, Gallant Farm, Nuova Era, Ozone Player etc.) and keyboardist Alfio Costa (Tilion, Prowlers, Colossus project, Dark Session etc.), based on musical experiment and free compositions inspired by electronic and progressive rock music.

Daal is from DA from Davide Guidoni and AL from Alfi Costa.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6718 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*