Newsfeed

Nuisible: Intense and painful recording process

Nuisible – Slaves And Snakes

The Évreux band Nuisible have released their debut effort Slaves And Snakes. That record offer music which the band describes as Darkthrone fucks Tragedy while 90’s hxc/metal is watching. The music stretches from  brutal hardcore to darker melodic passages, this is an album 100% loyal to the band’s personality: The music is also followed by a lyrical concept revolving around capitalism, alienation, corruption, the loss of dear ones, depression and addictions.

The hometown to Nuisible Évreux has been a Catholic bishop seat in immemorial times, possibly ever since the 200s! Nuisible is by no means old as they only has existed for 4 years. They are actually young and vital and recorded the debut in just five days. It was the kind of process you shall describe as intense and painful. The album was produced by the band on a collaborative work alongside their friend Camille Giraudeau.

The record was released three days ago, and this is a release aimed for fans of Entombed, Darkthrone or even Kreator.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5219 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*