Newsfeed

Osmium Guillotine: Historic battles to legendary ales

Osmium Guillotine - A Million To One

From Essex comes the band Osmium Guillotine and they make music with their own approach. They combining 80’s heavy metal with punk, doom and classic rock, Osmium Guillotine present a fresh take on a classic sound with a modern attitude. Covering topics from Osmium Guillotine is guaranteed to get crowds moving at any show. Now the band are close to release their second full-length album A Million To One.

Osmium Guillotine were recently joined by new lead vocalist, Dan Mailer, who has since re-recorded the vocals and the album is now ready to be unleashed. Over their 8 years on the live music scene, Osmium Guillotine have shared the stage with various legendary acts over the years from punk icons Sham 69 to former Iron Maiden alumni Blaze Bayley, Doug Sampson and Dennis Stratton, and have built up a loyal following.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*