Newsfeed

DungeönHammer: From the French/Dutch underground

DungeönHammer – Infernal Moon

After 2 split 7″ singles on Bestial Invasion Records, old-school black metal outfit DungeönHammer rises again from the French/Dutch underground to present its debut album, Infernal Moon. With 8 tracks of blistering and repulsive black metal, Infernal Moon is bubbeling with the purulence and decay of the classic bands from days past.

The band comments on the album: «This album is the kind of album you need to hear nowadays, it’s not about trend or anything. It’s an in your face and direct approach. We want to make black metal the way it used to be: simple, raw and passionate». DungeönHamme should be for fans of Discharge, Hellhammer, Celtic Frost, Bathory

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*