Newsfeed

Rotten Evisceration: Mix of technique, brutality and harsh guitar solos

Rotten Evisceration - Ancient Grave Ascension

Rotten Evisceration has delivered putrefying death metal, but first November 1st. 2018 comes the debut album Ancient Grave Ascension. It will be released on a three-panel digipak format, with exclusive artwork done by Indonesian artist Raymond Art (Stigmatuary, Decomposed, Bloodshed, Neoplassis, Swarm Of Serpents, Slaves Of Suffering…). The Peruvian band has been active since 2006.

Ancient Grave Ascension  is featuring a raw death metal sound resulting from the mix of technique, brutality and harsh guitar solos, their concept album and lyrics are focused on telling horror stories and necrophilia fantasies with the undead. It is similar to a horror movie that instead of using images they do it through their powerful and insane guitar riffs attached to crushing drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*