Newsfeed

Weight Of Emptiness: With reedited album

Weight Of Emptiness - Anfractuous Moments For Redemption

Santiago in Chile the home location of the band Weight Of Emptiness and the  band deliver a progressive death doom metal. They were formed three years ago by by Alejandro Ruiz on vocals, Juan Acevedo and Alejandro Bravo on guitars, Mauricio Basso on drums and Manuel Villarroel on bass.

Last year they released an album  called Anfractuous Moments For Redemption which was reedited in 2018 by the labels Concreto Records and Sun Empire Productions. The album was nominated in the Escuchar Awards 2018 as Best Extreme Metal Disc. The band have made an extensive tour to promote their album, including visiting Mexico in 2017 on a tour of six cities. Currently the band works on their next album.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*