Newsfeed

Madog: Catapults the listeners back in time

Madog - Raven

Villach is a city in the state of Carinthia, and here meets the railroad from four countries, Austria, Italy, Slovenia and Germany. In Villach the musicians in the band Madog also meets. Austria’s heavy metal veterans Madog have set October 26th as the release date for their third album, Raven.

The band was ounded in 1991, the band has built a strong reputation with their continued stage presence as their backbone. Raven, which was postponed several times in recent years, will be released via Black Sunset / MDD.

It’s a record that will catapult the listener back to a time when bands like Saxon and Judas Priest dominated the metal scene and the first steps towards what would be known as power metal were given

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*