Newsfeed

Night Crowned: Precise production

Night Crowned – Humanity Will

In the frozen vasts of Europe’s northernmost realms, a new slithering seed is festering at the heart of the Swedish scene, Night Crowned. A spawn formed from an unholy communion between current and previous members of the underground elite such as The Crown, Dark Funeral, Nightrage and Cipher System, this infestation is set to grow from a rumored disease into a full-scale pandemic. The band`s debut album Humanity Will is planed to be released November 17, 2018

The musical vision of Night Crowned is as clear as it is putrid; a reawakening of sounds dormant from the most influential acts and masterpieces of the Scandinavian 90’s, although with all the advantages of a cutting edge, surgically precise production.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*