Newsfeed

AstorVoltaires: Melancholic sounds

AstorVoltaires - La Quintaesencia De Júpiter

On man band AstorVoltaires from Santiago has mainly focus on slow music, doom metal, post rock, melancholic sounds and minimalistic resources. The band was born in 2008 in Chile of J:EscobarC: ex-Mar de Grises. Now after 5 years of silence AstorVoltaires return with a conceptual album, bringing a new era of life among Terra, Ignis, Aer, Aqua and Aether, were we find an endless journey coming from ancient research of human development. The new release is called La Quintaesencia De Júpiter.

The first album from AstorVoltaires was Katan Nagantü, the, lyrics are full Spanish, but title is Mapudungu (language isolate spoken in south-central Chile) and literal meaning is through the afternoon, but implicitly meaning has different: It`s the story that carries life itself, a race that everyone runs, past, present and future, is through life experiences, sorrows, joys, love and hate.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*