Newsfeed

C Average: Something new each spin!

C Average - III

C Average has for over two decades delivered their sonic onslaught of medieval riffs and crazed pounding drums. They started as a two-piece band with Brad Balsley and Jon Merithew. Now they’ve been smart enough have reinforced with the addition of Olivia Love on lead vocals and John Boyce on bass. Creating a larger canvas and a more magnificently and elaborately illustrated soundscape, C Average embark on a voyage through the stars and beyond. Passage requires only a willingness to unlock your imagination. Their third offering III is soon to be released.

To simply call III a Space Rock Opera would be a disservice. With methodical and refined songwriting, C Average compose a dynamic body of music that leaves the listener discovering something new with each spin. Like a secret scroll, hidden messages are decoded and deciphered.

Celestial passages and interstellar storytelling weave each composition together. Inspired by a combination of science fiction nostalgia and hard-hitting 70’s rock, C Average forge a fantastical and fascinating sound. III is the first C Average full-length in 17 year.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*