Newsfeed

Thesis: Developing

Thesis – Kres

From Warszawa in Poland comes the band Thesis that plays an interesting psychedelic progressive post rock.  The band has recently released their debut CD Kres.

Thesis was founded in 2007. A similar vision and close ideas gave birth to first rehearsals. Then came the time for writing songs. When enough ideas were gathered, the band booked Green Studio in Cracow, Poland for June 2007. In October 2007 the record is finished and ready to be spread around the world. At the beginning of 2008 the band releases Thesis promo 2008 containing two songs out of nine recorded during the summer recording session.

Being a little fed up with the old stuff and feeling the new energy flowing, the band was starting to write new music, more complex and more psychedelic than before. Ever since then, Thesis has developed and has always written more interesting, adventures and exciting music. Now they are as mentioned as a band that delivers a very nice psychedelic progressive post rock.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*