Newsfeed

Progatom: Spiced with big contrasts

Progatom - Spiral

Progatom is probably a band that is not so famous outside Norway? They also sing in their native language, but make a prog that many progheads probably will enjoy? The band consists of experienced and talented musicians, and they soon release the second album Spiral.

The debut album from Progatom, Sagittarius A, came two years ago. The album received very good reactions and contained symphonic prog of very high quality. Therefore the band has no intention of changing anything on the success recipe on Spiral. Progatom offer an album with melodious symphonic prog, spiced with big contrasts, nice  guitar, demanding arrangements and also with classic prog sounds.

Mattis Sørum is member of Progatom but he have also released two albums under the moniker Pictorial Wand.

In addition Sørum currently work with his solo album Rise Of Origin

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*