Newsfeed

Texas Metal Outlaws: Bridges old and new

Texas Metal Outlaws - Texas Metal Outlaws

Texas Metal Outlaws is a studio project that bridges the gap between the old guard of Texas heavy metal and the new school of up and coming Lone Star state heavy hitters. Featuring the stage scorching guitar tandem of Stuart Laurence and Robert Williams of Ignitor.

There are also an ensemble all star cast of players from such legendary bands as S.A. Slayer, Watchtower, Militia, Helstar, Syrus, D.R.I., Las Cruces and Byfist to newer Texas based up and coming cult favorites such as Witches Mark, Immortal Guardian and Force of Rage. The band has will released the debut self-titled record on October 26, 2018. In addition a few exclusive notable guest appearances.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*