Newsfeed

Nusible: Purely cathartic

Nuisible - Slaves And Snakes

Nuisible is purely cathartic for fan of brutal metal! They push violence a notch, their crust is even darker than their previous releases on their new album Slaves And Snakes. The album is Nuisible debut CD. From brutal hardcore to darker melodic passages, this is an album 100% loyal to the band’s personality, followed by a lyrical concept revolving around capitalism, alienation, corruption, the loss of dear ones, depression and addictions.

Slaves And Snakes are written between September and December 2017, and recorded in just five days, it was the kind of process you shall describe as intense and painful. The album was produced by the band on a collaborative work alongside their friend Camille Giraudeau. The band is from Evreux in Normandie. Evreux is derived from the name of the Gallic tribe Eburovices. Now Evreux have their own tribe of metal warriors.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*