Newsfeed

Infernal Cult: Personal experiences of misery

Infernal Cult – All The Lights Fade

Hailing from Czech Republic, Infernal Cult is the solo project of Martjern. Initially inspired by old-school black metal, it later evolved into an original style where the musician added melody and a lot of dark and evil elements. Infernal Cult has released three EPs since its inception in 2015, and now the time was there for an entire CD. The album All The Lights Fade.

The album was written during a really dark period of the musician’s life, Martjern spent two years to make all his ideas work and to sharpen every melody until he achieved a perfect result. Both music and lyrics refer to real personal experiences of misery, depression, anger, hate, self-destruction and suicide attempts. All The Lights Fade is as real and honest as it can be. All music, lyrics, artwork, design, layout and recording by Martjern resident in Prague.

Link:
Facebook

 

Om Ulf Backstrøm (5240 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*