Newsfeed

White Coven: Spanish seductress

White Coven – Overseas

White Coven have a new album called Overseas out now, and is a Spanish band who plays 70’s inspired rock originals. They bring back those dirty sounds and riff laden songs, but add some prog, southern, blues and even funk influences. This is classic 70’s blues based rock brought to recognition by a whiskey-voiced female Spanish seductress. Sara Lapiendra will wrap you in her spell on Sedative and take you to White Coven’s lair where you will never be heard from again. But you won’t care ……because if this is torture….

Mike the ravenous maw of blues-suffused tune age harbors a global appetite, consuming the sweet and savory, bitter and benevolent, from Austin to Zaragoza. White Coven adroitly cycle through fragrance and flavor, texture and tempo, whilst remaining ever true to that bewitching blue hue. Well written and orchestrated progressive blues. This sounds like I always wished Fleetwood Mac sounded like!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*