Newsfeed

Saluki: Forgotten LP

Saluki – Amazing Games

Better late than never, is an expression used from time to time. Finally! It’s here! Amazing Games, the second coming, the sequel to first album Saluki, which came in 1977! Amazing Games could be described as Saluki’s forgotten LP who never got out as planned back in 1978 because then label Compendium Records folded!

The album, however, consist of newly recorded songs from the time! Some songs were exchanged with a couple of others from the same period of time. The songs are recorded live in the studio with some overdubs, but mostly as it was originally done back in 77! Here are the entire self-titled debut,

Saluki are probably for  fans of both progressive rock, funk and fusion and solid 70’s rock not unlike Steely Dan, Uriah Heep, Ruphus and Junipher Greene .

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*