Newsfeed

Phantom Of Phobos: Warmly welcomed

Phantom Of Phobos - From A Dead Channel

We are tuned to a dead channel says the atmospheric sci-fi metal band Phantom Of Phobos. The mytical queen Phantom Of Phobos is operating in between Oulu – Helsinki – Verona – München – Mars, The Phantom of Phobos combines progressive, atmospheric and metallic soundscapes with memorable hooks and arrangements. The debut album, From A Dead Channel was released recently and was warmly welcomed with by listeners and music critics.

The band’s music is an interesting mix of The Gathering’s more productive production combined with Faith No Moren and Nine Inch Nails’s darker offerings. The band is by purpose mysterious and the member call themselves I, II, XX and XIX. The music form Phantom Of Phobos is easy to listen to but also luckily challenging. There are also enough originality in the music to satisfy most listeners, and the band have obvious talent.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*