Newsfeed

Sorrowfull Land: Unique sound and mood

Sorrowfull Land – I Remember

The second full-length album of the Ukrainian atmospheric doom death metal band demonstrates the rapid artistic development of the man behind the name Sorrowful Land, Max Molodtsov. Each composition has its own unique sound and mood enhanced by appearance of guest vocalists, such as Kaivan Saraei (A Dream Of Poe), Daniel Neagoe (Clouds, Eye Of Solitude, Shape Of Despair), Evander Sinque (Who Dies In Siberian Slush, Decay Of Reality, Forbidden Shape), Vladislav Shahin (Mournful Gust, Autumnia), Daniel Arvidsson (Draconian, Mammoth Storm).

Guest guitar solo in one of the tracks is performed by Vito Marchese (Novembers Doom, The Kahless Clone). This album will probably become a great gift for all doom death metal fans! Sorrowfull Land is from Kharkov in Ukraine which is a center for diverse cultural activity. That’s one of the reason why Sorrowfull Land is playing good quality doom/death metal, and thus giving the people rugged and atmospheric doom culture. Max Molodtsov plays all music, lyrics, vocals, guitars, bass, keyboards and drum-programming except contributions from guest musicians.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*