Newsfeed

Haiduk: Sinister and atonal

Haiduk - Exomacer

The band Haiduk emerge from the cold forest in Calgary and guitarist Luka Milojica is the sole member. The project arose with the raw and bone-chilling demo Plagueswept eight years ago. Working in solitude, Haiduk unveiled the full-length debut Spellbook (2012), a black-magic conjuring of fast guitars and powerful riff attacks. Haiduk plays a melodic blackened death metal, Evil Art is the 3rd song from the new album Exomancer.

Exomancer offers brutal, venomous, well-built black metal, haunted by death metal influences. Assaulting you from all sides with rapid fire drumming and technical sharp riffs and it`s sinister, spiralling, atonal and dark.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*