Newsfeed

Darkaeon: Blasting your eras

Darkaeon - The Shattered Monolith

The Shattered Monolith is the second release from the Lanaudiere band Darkaeon. Formely known as black metal band Frozen Death since 2008, this quintet from Canada  are blasting your ears with their melodic progressive metal with death and thrash influences. 

In April 2012, the band decided to change their musical direction and the name to become Darkeon. At the end of 2012 the band needed a new vocalist. In the beginning of 2013, after a couple months of research, they met Hugo Mcsween through a metal page on Facebook. With the arrival of Mcsween, the band was back on the track. October 2013 they’ve entered the studio to record their first LP Nihilism with the internationally known producer, Glen Robinson (Kataklysm, Voivod, Annihilator).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7110 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*