Newsfeed

Nordland: Stands out!

Nordland – The Dead Stones

The album The Dead Stones is almost an hour, and there is a lot for an album with pagan black metal. The band is Nordland, and with Vorh as sole musicians. The Dead Stones is the fifth full length CD since the foundation seven years ago. The album has a clearer sound than before but it is still a raw music.The bass is very present and gives power to the music.

The song Leave My Body To The Crows, and there is a lot going on here!

Nordland and Vorth has always had a conceptual lyric and built the music around it so that all the albums are different. On The Dead Stones Vorh explore death with themes from pagan realm and mysterious tales. The new album is true to the black metal tradition, but the compositions are often advanced, and with hints to avant garde and the progressive sphere. Nordland stands out in black metal, and offers exciting music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*