Newsfeed

Lazy Bonez: No guest musicians

Lazy Bonez - Kiss Of The Night

The title track from the album Kiss Of The Night from the band Lazy Bones.

Lazy Bonez is a heavy metal Finnish band founded in 2012 and their line-up features members from the legendary Finnish band Tarot. With their third full-length Kiss Of The Night, Lazy Bonez decided to focus 100% on their line-up instead of bringing in special guests like it happened in previous releases, where they invited musicians from acts such as Black Sabbath, Uriah Heep, AC/DC, Nightwish, Accept and U.D.O.

Kiss of the Night is a solid and well-rounded album with catchy and very well structured tracks, where Tommi Tuple Salmela provides a great contribution with his voice and lyrical content. If you’re looking for a band capable of capturing the great feeling of the rock and roll sound, with some similarity of  AC/DC, Accept, Scorpions, Black Sabbath, Uriah Heep, U.D.O., Lazy Bonez is for you.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*