Newsfeed

Edremerion: Underlying macabre humor

Edremerion - Ambre Gris

Step in for some French avant-garde black metal! Probably you never heard about the French band Edermerion from Lille but the band has existed in ten year and have released to EP`s, and now the first full-length finally has arrived. Ambri Gris. The title track Ambre Gris has tremolo riffs and blasting drums and the bass is a very important and present part of the musical textures.

The album Amber Gris is filled with melancholic black metal and is an album with a underlying macabre humor. It`s a massive and very intense album with much going on and an appealing nervous edge and even with some hints of doom and post metal. Sometimes the black metal insanity Ambre Gris is suddenly transformed into some beautiful and glimmering passage in nice Edremerion tradition. The fact that something unexpected can happen has always fascinated me, and there is Edremerion very skilled. When something exciting and well played suddenly could happens next this mostly exciting for me.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*