Newsfeed

Fervent Send

Fervent Send – Super Stereo

Super Stereo from the band Fervent Send is recorded 2018 in the USA, Mexico, Italy, UK and France, but released early in 2019. Released by The Library, Lenoir, North Carolina, USA. Mixed and mastered by Jeff Eacho at EachoSoundLab, Raleigh, North Carolina, USA. Listen to the music at Bandcamp

Fervent Send is a collective of musicians led by bassist, guitarist and composer Jon Du Bose that produces prog rock, art rock and experimental music. The band has a core of musicians from USA, Mexico, Italy, and France. In addition there are collective contributors, and the Bose and co. are inspired by band as King Crimson, Philm, Voivod, Black Flag, Magma, Bartok, Brian Eno, Bauhaus

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*