Newsfeed

Mallephyr: Dark atmosphere and disharmonies

Mallephyr – Womb Of Worms

Rokycany in the Czech Republic had a population of 14014 in 2016, and four of them where in the black/death metal band Mallephyr.  The cornerstone of the black/death metal horde Mallephyr was laid at the end of year 2013, when the trio Opat, Tom, Adam started to work on their first songs. They had the clear vision beforehand, which direction to follow and what they wanted to express. In the next summer, Mallephyr were joined by bass-guitarist Sinneral and the unit was complete. They performed the first gig on 12th September in Pilsen.  The new album Womb Of Worms is the second full-length. The title track,

Mallephyr is pure black/death metal with focus on the raw, relentless and brutal. From the first song on the debut album, Mallephyr presents themselves with a dense music and distorted guitars, and here and there some welcomed dissonance. Womb Of Worms has focus on dark atmosphere and disharmonies.  Lyrically anchored in negativistic vision of mankind and world in general. Cover artwork was created by Marek Škubal, and the music might be for fans of Svart Crown, Behemot, Dissection and Outre.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*