Newsfeed

Xoresth: Mind-blowing

Xorest – Vortex Of Desolation

Izmir or the former Greek Smyrna is a port city with oil refinery, and in addition the band Xorest from Izmir refines their music to be very exciting listening on the new album Vortex Of Desolation. The album is the bands second album, but they released three split album in 2014 and a demo in 2013. The debut CD Yeghanku Madde came in 2016. The band member are from Turkey but also from Russia as far as I can understand? Eduard Utukin with vocals & ethnic instruments. Karahan Karaoğlu with vocals. Bora Şahin with lyrics and Dorukcan Yıldız with many instruments. Together they plays a funeral doom/ambient/drone music, and here is the song Illusion Before The Matter,

Xoresth plays no happy music to say the least. Rather, on the contrary! A very depressive mix of drone and funeral doom and leave no hopes at all. The good news is that the Turks are able to play a very fascinating music. When the band is in their more drone modus they even sounds more than depressive than ever! There is nothing urgent in Xoresht’s mind-blowing and demonic world. Just like funeral doom at its best should sound like that.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*