Newsfeed

Invocation Of Death: From El Salvador

Invocation Of Death – Into The Labyrinth Of Chaos

There are at least 151 active and in active metal band from El Salvador. One of them are the old school death metal band Invocation Of Death from the capital San Salvador. Between 2008 and 2017 they were named Antares Death and released no albums. When they changed their name to Invocation Of Death there obvious where no chaos and they soon manage to release their debut album Into The Labyrinth Of Chaos. The song The Art Of Deformed from the debut album,

Probably a song many death metal fans would embrace I guess? Many addictive riff and lots of tempo changes and brimming with energy and cruelty. The label behind the San Salavdore based band have recommended the Invocation Of death for fans of Unleashed, Entombed, Dismember and Grave. The band offer a healthy dose of depressive and grim music that take no prisoners.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*