Newsfeed

Chinbjer: From the western shores of Norway

Chinbjer – Under Turanenes Pisk

From the western coast of Norway comes the black metal trio Chinbjer, and they were founded eleven years ago as a hobby project by Steinar Aven. The focus of the band was classic riff based old school black metal with some minor rock influences. The three musician’s priority was other bands and the drummer Arne Granerud played in Arvas and still play in Coldburn, and the vocalist Djafull in the band Natas. Three years ago the bassist and guitarist Aven started Chinbjer as a real band. The first song was In Time

Then came the title track Under Turanenes Pisk, and of course the debut album is called Under Turanenes Pisk

The entire album,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*