Newsfeed

Not Otherwise Specified: With aggressive punch

Not Otherwise Specified – Deadweight

Craig Kerley sings, play guitar, keyboards, and bass and is the sole member of the heavy prog band Not Otherwise Specified. Kerley from Atlanta has recently released the new album Deadweight, and he has reasonable enough help from many clever musicians on the new album. Not Other Specified is inspired by the likes of Dream Theater, Opeth, Pain Of Salvation, Riverside, and Spock’s Beard.  The band delivers their own style of heavy prog rock with a modern aggressive punch.

Not otherwise Specified began life in 2008 and is the brainchild of multi-instrumentalist Craig Kerley, who after a 15 year hiatus returned to music. Kerley is pretty good with hooks, harmonies and is a great song writer.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*