Newsfeed

Misty Grey: Pure Doom Sabbathico

Misty Grey – Chapter II

For Chapter II, Misty Grey have tried to capture their passion for classic doom metal, while applying different influences within the rock and classic metal genres. Misty Grey’s Chapter II is old school but without sounding retro! The music is focused on both riffage and melody. The album offer a concept that is not overthought or over complex, a with a tribute to a movie icon as a kind of bonus.

Chapter II is recorded on Estudios Brazil, Chapter II is the first album with Bea on vocal duties. It features seven new tracks and it was mastered in the Moontower Studios by Javier Félez. It`s a pure doom Sabbathico band from Madrid with people from Sacrophobia, Bitch Witch, Brain Removal and Dispain. The band has been active since 2011, and chapter II is naturally the second full length.  The lyrics often deals with suspense and terror movies, and film noir.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*