Newsfeed

Booby Trap: Footage from Vagos metal fest

Portugal’s Booby Trap have launched a video for the title-track of Stand Up And Fight, the third full-length from the crossover/thrash metal collective. The video, which contains footage from Booby Trap’s 2018 performances at Vagos Metal Fest and Laurus Nobilis Music.

Stand Up And Fight is set to be released on March 2019 via Firecum Records with exclusive distribution by Glam-O-Rama. Booby Trap was formed in 1993 in Aveiro, Portugal. They are known for their energetic performances and for mixing thrash metal with hardcore punk. They split in 1997, leaving two recordings covering 23 songs. The band reunited in 2012 and have released since then, 2 full lengths and 3 EPs. Stand Up And Fight is the third full length record since the reunion.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*