Newsfeed

Embriona: Enters the abyss of the poisoned sounds

Embrional – Evil Dead

Early this year Embriona released the album Evil Dead. Embrional har been around since 2003 and Evil dead is their third release. Their hometown Gliwice is far older than the band and is from the 13th century. Polish death metallers Embrional return with a brand new album entitled Evil Dead. It`s a collection of tracks with fresh arrangements while applying emotions and ideas often deviating from the classic bands of this genre. This album is a whole new chapter for the band which just found their line-up stabilization and is on their way to find their own style and interpretation of the art.

Evil Dead consists of 8 tracks that follow up on the horde’s death metal insanity, resulting on a more mature record in terms of composition when compared to previous efforts. Evil Dead is a manifestation of dormant emotions such as angst and darkness and features heavy and crushing depressing sounds, with maniacal twists and turns. It will possibly leave you disturbingly craving for more? Enter the abyss of the poisoned sounds of Evil Dead!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6731 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*