Newsfeed

Karfagen: Glory and wisdom!

Karfagen - Echoes From Within Dragon Island

Double CD with a playing time of almost 94 minutes is not very common in the music world. The composer of all that music is Antony Kalugin, and he is the master mind behind the band Karfagen. Kalugin plays keyboards, percussion, penny flute and sings and do arrangements and programming. The new record is named Echoes From Within Dragon Island and this release is a anniversary. The 10th album. 19 skilled and motivated musicians support Kalugin on the release and performing a concept musical monolith. The albums is symphonic art rock suite inspired by Robert Louis Stevenson`s poetry.

Echoes From Within Dragon Island is composed, arranged, mixed & mastered by Antony Kalugin. Except My Bed Is A Boat & Winter Rooks by Antony Kalugin & Roman Gorielov. All poetry is by Robert Louis Stevenson. The record is produced by Antony Kalugin & William Mackie and the artwork design & concept is by Antony Kalugin. Antony Kalugin is obviously a man that master impressing much different in making music!

Karfagen means Carthago and is a symbol of glory and wisdom, a never-ending journey into the world of the forgotten past and unpredictable future.The Karfagen name was first used in 1997, when Antony Kalugin formed a band at school. While he was studying at the architectural university a year later, he began to record the first Karfagen compositions in one of the local studios. A few tracks from this period can be found on the Key To Perception compilation from 2009.

In 2005 Antony Kalugin with his assembled musicians went into the studio to record Continium, the first Karfagen album, which led the band to sign with Unicorn Digital from Canada the following year. It was highly acclaimed by listeners, which inspired Kalugin to continue his work and release a second album The Space Between Us in early 2007. Later that year he signed with Caerllysi Music from England.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*