Newsfeed

Telümehtår: Rises again

Telümehtår - The Well

Jeanne d’Arc was burned in Rouen in 1431, and 578 years later the band Telümehtår emerged in Rouen as a searing band. The self-recorded and self-released Blåck then introduced to a murky aura of obsessive melodies, offering a wild and dark minimalism black metal. After a decade of silence, Telümehtår rises again and unveils The Well. Archetypes of the soul cross the symbolic language of dark sounds on a journey into the depths of mind exploration. A sparkling and obsessive course towards Telümehtår’s haunting voices. The title track The Well,

Line-up: Lord Telümehtår : music, lyrics, guitars, bass, synths & vocals, Nemri : drums, B. : guitar solos on VII – Fortress

Link:
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*