Newsfeed

Laceration: Returned from a five-year hiatus

Laceration - Remnants

Bay Area death-thrashers Laceration has joined forces with Unspeakable Axe Records for the early 2019 release of the album Remnants. Emerging out of the Northern Bay Area of California in 2006 Laceration is an old-school style death/thrash band dedicated to crushing skulls and splitting ears. The band recently returned from a five-year hiatus with a new line up creating the album Ramnants.  

Remnants compiles Laceration’s earliest recordings, an EP, a demo and tracks from the band’s 2013 split with Tinnitus. Remnants features 2009’s Consuming Reality and the buzzed-about Realms Of The Unconscious EP, which drew comparisons to the likes of Demolition Hammes. The listener of Remnants can expect 10 tracks of violent death/thrash with ragged glass-gargling vocals and death metal-inspired riffs. No gimmicks! This is true old-school metal that prioritizes sheer heaviness over all else.

The line-up, Luke Cazares, guitar/vocals, Donnie Small- lead guitar,  Corey Toleu – bass, Michael Simon- drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*