Newsfeed

Aseptic: From cavernous caves

Aseptic – Senses Deacay

Aseptic is a 2-piece death metal band from the cavernous caves in San Jose, California. Since 2015, these guys have cranked out about 4-5 demos.Their latest EP Senses Decay really grabbed many people’s attention.The song Brainstench Sessions, 

While they are definitely not re-inventing the wheel, there is a youthful fire and vigor exuding from the speakers you might have heard in old late 80’s or early 90’s death metal demos. These guys don’t give a fuck what people think, and are just going to do what they know and love. They have now created an enjoyable EP that is announcing to the death metal world that they are to be a force to be reckoned with!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*