Newsfeed

Laang: With Erhu instrumentation

Laang  - Hǎiyáng

Laang is a terror black metal band from Keelung City 基隆市 Taiwan, born from horrifying experiences of what lies beyond life by the band’s sole member after being shot during a car-jacking gone wrong nearly a year ago. During the following weeks after being shot, experienced what he can best describe as a place beyond Hell while in a coma in the hospital. This world beyond death that he experienced was one of incomprehensible terror and desolation beyond explanation. The song Shēnyuān 深淵 ,

The band’s debut album Hǎiyáng 海洋 encapsulates this horrifying otherworld of emptiness, inhuman madness, and crushing terror. Laang 冷 is a one-man black metal project fronted by 杨涛海 (Yáng Tāohǎi).The album combines depressive melodies, driving instrumentals, tortured vocals, and traditional Erhu instrumentation.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*