Newsfeed

Blackdeath: Unusual band and album title

Blackdeath - Phantasmhassgorie

Blackdeath from Russia released earlier this month the album Phantasmhassgorie. The band strives always to improve and develop their black metal music. Blackdeath is a legendary band, and their debut came back in 1998. If we include their demos released as Draugwath and Black Draugwath they have existed even longer. Throughout the years, albums were released through labels such as Northern Heritage, Hospital Productions, Drakkar Productions. 21 years after the debut comes Phantasmhassgorie, the unusual name for the ninth album of an unusual band.

Phantasmhassgorie is a conceptual album around hate. Nauseating and possessed riffs, hateful vocals in German as always, great compositions and performed with military precision. Throughout the years, the band has toured Europa on regular basis with bands like Inquisition, Barathrum, Archgoat, Countess, etc, and as such always managed to escape the trendy subcategories of the genre and create true black metal for devotees only. Let us not forget, this is sincere and for many fans genius dark black art.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*