Newsfeed

O.R.k: Well-known musicians

O.R.k - Rampage

O.R.k. fuses primordial energy with playful acoustic psychedelia and precise alternative rock, but with an added seasoning of intense ambient electronica.

The song Black Booms featuring Serge Tankian from System Of A Down,

The band O.R.k is featuring members from King Crimson, Bersekr!, Marta Sui Tubi, Porcupine Tree and Obake. Lorenzo Esposito Fornasari, Lef on vocals and keys (Obake, Berserk!), Carmelo Pipitone on guitars (Marta Sui Tubi), Colin Edwin on bass (Porcupine Tree), Pat Mastelotto on drums (King Crimson). We can safely say that there are reasonably well-known musicians in O.R.k. The song Kneel To Nothing,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*