Newsfeed

Slot: To Mars and The Cuckoo

Slot - 200 кВт

The first taste of the new album from Slot is the song and video На Марс! (To Mars!),

200 кВт is the eighth studio work in the discography of Russian alternative metal act Slot. The new release brings music to those who appreciates modern alternative rock! The surprises start with the name. Slot decided to break the vicious circle and, unlike their seven predecessors, the album did not receive a title associated with the serial number of the album. However, 200 кВт accurately conveys the mood and fresh way of thinking of the new full-length.

The new concept, sound and presentation will probably surprise the well-established audience of Slot fans. But, judging by the reactions caused by the material at recent concerts, the public has positively and enthusiastically accepted the updated Slot. 200 кВт is a dynamic, electronically coated, aggressive and topical dance box. This doesn’t mean the group have forgotten their guitars or their roots, there is still plenty of fire and passion to go along with the expanded grooves.

The second single was the track Кукушка (The Cuckoo). The song (as expected) had wide resonance and caused discussion among the professional environment, largely due to its sharp social commentary and experimental sound.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*